Blog

11 rád pre pohodové oblátkovanie

11 rád pre pohodové oblátkovanie

Milí moji nadšenci pečenia. Rada by som sa s Vami podelila o moje postrehy pri pečení oblátok. Tí skúsení majú iste svoje finty, ale pre nováčikov sa hodia. 1. Základné ingrediencie Pre mňa je základom dobrého cesta mlieko 3,5 % čerstvé, maslo 82 % a múka hladká...

Sladký Valentín

Sladký Valentín

Poradíme vám, ako si osladiť  deň nielen na Valentína. Láska že ide cez žalúdok? No jednoznačne! A my to vieme. Máme pre vás tip, ako darovať niečo malé a milé zároveň, nevšedné a chutné, navyše vlastnoručne vyrobené...jednoducho láskyplné !!! Možno z toho netreba...

Trubičky s horkou čokoládou, šľahačkou a lesným ovocím

Trubičky s horkou čokoládou, šľahačkou a lesným ovocím

Ingrediencie: 600 ml mlieka 150 g kryštálového cukru 1 vanilkový cukor 2 lyžičky roztopeného masla 1 žĺtok 300 g hladkej múky špeciál Dochutenie: horká čokoláda, kokosový olej, šľahačková smotana, lesné ovocie   Postup: Všetky ingrediencie zmiešame a vypracujeme...